Richter Egészségváros Nagyatád

Címkék: Legfrisebb hírek

Richter Egészségváros Nagyatád

Richter Egészségváros Nagyatád

 

A Richter Egészségváros programsorozat keretében 2024. május 11-én Nagyatádon egészségmegőrző és szűrő napot szerveztek, a szűrések mellett színes programokkal is várták a látogatókat.

A Richter Gedeon Nyrt. 3.500.000 Ft alapadományt ajánl fel a kórház számára. Az adományösszeget orvosi műszer és eszközpark fejlesztésre fordítja az intézmény.

Ezt az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, élőben vagy az Egészségváros Facebook oldalán online meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 500 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához.

A Szeretet Integrált Szociális Intézmény Támogatott Lakhatásából 12 lakónk és 3 dolgozónk vett részt a szűrőnapon, ezzel is támogatva a kórház munkáját.

 

A gyógyszergyártótól a helyi lakosság saját egészsége érdekében tett lépéseinek eredményeképpen 13.826.500 Ft támogatást vehetett át a Nagyatádi kórház.

 

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg