Ki Mit Tud Mohács

Címkék: Legfrisebb hírek

Ki Mit Tud Mohács

2024. április 08-án a Mohácsi Kossuth Teátrumban 13. alkalommal került megrendezésre a MORAVCSIK Alapítvány által a Pszicho-szociális fogyatékossággal élőknek szervezett tehetségkutató és tehetséggondozó találkozó Ki mit tud?, ahol Baranya, Somogy, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád vármegye bentlakásos szociális intézményeiből érkeztek a régiós elődöntőre.

A rendezvény fővédnöke Ókovács Szilveszter a Magyar Állami Operaház főigazgatója.

Az idei évben a zsűri tagjai felajánlották a segítségüket is, tanácsot, segítséget e-mailben lehetett kérni. A területi vetélkedő 4 elődöntőből áll, melynek idén első állomása Mohács volt.

A mohácsi elődöntőre 33 produkcióval érkeztek a résztvevők, vidám jelenetekkel, ének-zenével, vers és prózával, valamint vizuális művészettel készültek a megmérettetésre.

Intézményünk Szeretet Kórusa a Cigány himnuszt énekelte beás és magyar nyelven, két lakónk Orsós Ilona és Baracsiné Vajandt Ibolyka a Berzencére két úton kell bemenni ... kezdetű népdalt adták elő.

A Szeretet kórusa bronz, Orsós Ilona és Baracsiné Vajandt Ibolyka pedig ezüst minősítést szereztek, melyhez ezúton is gratulálunk.

Az arany minősítést szerzett produkciók részt vesznek 2024. július 4-én a budapesti Országos Ki kit tud? rendezvényen az Operett Színház Eiffel Műhelyházában.

 

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg