Sportnap Fonyódon

Címkék: Legfrisebb hírek

Sportnap Fonyódon

A Balaton Fejlesztési Tanács pályázatának részeként a Fogyatékkal Élők Somogy Vármegyei Sportszövetsége és az ÉFOÉSZ szervezésében az intézményünk három telephelye 33 fővel vett részt a Fonyódi Sportcsarnokban rendezett Fogyatékkal Élők Sportnapján, melyen lehetőséget biztosítottak a különböző para-sport kipróbálására. A Pályázó szervezet nevében Geletáné Varga Éva köszöntötte intézményünket a rendezvényükön.

Lehetőség volt kipróbálni a ping-pongot,a  petanque-t, a célba dobást, a látássérülteknek készült csörgőlabdát, a terepfocit, a teremhokit, a teqball-t. Valamennyi sporteszközt edzők, tanárok segítségével próbálhattuk ki.

A lakóink minden sportnemet lelkesen kipróbáltak. Legnépszerűbb volt a petanque, a ping-pong, a célba dobás, a teremfoci.

A sportnap után a fonyódi kilátóra mentünk, majd Balatonfenyvesen ebédeltünk. Ebéd után a Csalogány Strandon található felnőtt játszóteret próbálták ki lakóink és dolgozóink.

A nap végén megálltunk Kéthelyen, ahol már a Húsvéti díszítést készítették a település dolgozói és lakói.

Valamennyi lakó és dolgozó nagyon jól érezte magát ezen a napon, mindenki kellemesen elfáradt.

 

Köszönjük ezt a napot valamennyi szervezőnek, edzőnek és tanárnak!

Külön köszönjük Kovács Attilának a Fogyatékkal Élők Somogy Vármegyei Sportszövetsége Elnökének és Szabó-Tátrai Kata ÉFOÉSZ munkatárásnak az egész napos munkájukat, a velünk töltött idejüket és a kitűnő szervezést!

 

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg