Átadó Ünnepség Drávatamási

Címkék: Legfrisebb hírek

Komfortosabb lett a részleg

Ünnepélyes keretek között adták át a Szeretet Integrált Szociális Intézmény Somogy Vármegye Drávakastély Otthon Drávatamási telephelyének súlyos fogyatékossággal élő személyeket ellátó, felújított részlegét.

Jancsi Melinda intézményvezető köszöntötte az eseményen megjelent vendégeket és az ellátottakat. A közelmúltban befejeződött beruházás kapcsán elmondta: a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság 60 millió forint támogatásából újulhattak meg a részleg közösségi terei és a vizesblokk. Örömteli, hogy a jövőben még modernebb és biztonságosabb környezetben élhetnek az ellátottak.

Nábrádi Csilla, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Vármegyei Kirendeltségének igazgatója köszöntőjében egyebek mellett arra utalt: nagy öröm az intézménynek, a településnek, de a vármegyének is, hogy egy jelentős beruházás valósulhatott meg Drávatamásiban.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság célja, hogy az általa fenntartott intézményekben minőségi ellátást biztosítsanak jól képzett, elhivatott szakembergárdával, akik hivatásként választották a gondoskodást. Ennek elengedhetetlen feltétele a komfortos környezet.

A bensőséges hangulatú átadón a drávatamási otthon lakói adtak ünnepi műsort.

 

 

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg