Drávatamási futballnap

Címkék: Legfrisebb hírek

Drávatamásiban a sport tekintetében az egész nyár a futballról szólt.

Futballnap Drávatamásiban

Drávatamásiban a sport tekintetében az egész nyár a futballról szólt. Az otthonban mindkét nem tekintetében lakói és dolgozói csapatok alakultak, melyek rendszeres edzéseken és szervezett mérkőzéseken vettek részt. Az intézmény férfi ellátotti csapata az év folyamán Szigetvár-Turbékon, Budapesten, Lad-Gyöngyösön és Patalomban is szerezhetett tapasztalatokat és élményeket.

Szeptember végén futballrendezvényt tartott a Somogy Megyei Szeretet Szociális Otthon Drávakastély Szociális Otthoni Telephelye, melyen rég várt visszavágóra került sor. A rendezvény előélete, hogy a Drávatamási csapat már vendégeskedett a patalomi szociális otthonban. A Somogy Megyei Dr. Takács Imre Szociális Otthon Park szociális otthoni telephelyének dolgozói csapata a revans reményében érkezett Drávatamásiba. A délelőtt folyamán megmérkőzött egymással a Drávatamási lakók és a patalomi dolgozók csapata, majd az intézmény megtekintése, ismerkedés és pihenés után a vendégek a helyi dolgozói csapattal találkoztak. A nap fénypontja a Drávatamási otthon női lakói és dolgozói csapatainak összecsapása volt.

Tartalmas, élményekkel teli napot töltöttek együtt a két otthon képviselői, melyben mindenki győztesnek érezhette magát. A rendezvény célja maradéktalanul megvalósult, mely arra hivatott, hogy felhívja a figyelmet a sport fontosságára, összekötő erejére, a kísérő programokban rejlő lehetőségekre, mindezt minél több lakó és dolgozó bevonásával.


Rajnai Zoltán
részlegvezető

 

DSCF2512.JPGDSCF2520.JPGDSCF2532.JPGDSCF2538.JPGDSCF2573.JPGDSCF2597.JPGDSCF2599.JPGDSCF2628.JPG