Családi Nap Berzencén

Címkék: Legfrisebb hírek

Családi Nap Berzencén

A Somogy Megyei Szeretet Szociális Otthon berzencei telephelyén szeptember 10-én Családi Napot tartottak. A rendezvényen a lakók hozzátartozóin túl megjelent Tóth Mária Ilona a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Megyei Kirendeltségének szociális referense, valamint Bogdán Péter társadalmi kapcsolatokért felelős referens is.

Szőke József igazgató köszöntőjében bemutatta az otthon tevékenységét. Tóth Mária Ilona a fenntartó nevében megköszönte az idősek otthona dolgozóinak áldozatos munkáját, kitért a családi kapcsolatok fontosságára. Tájékoztatta a jelen lévőket arról, hogy a fenntartó pályázat útján, energia hatékonyságot javító beruházást (hőszigetelés, nyílászáró csere) indít az idősek otthonában.

A közel két órás műsorban fellépett az integrált intézmény barcsi gyermekotthonának zenekara, a nagyatádi társastáncosok, a berzencei Borostyán Nyugdíjas klub, valamint az idősek otthona lakói és dolgozói.

Az ökumenikus kápolna előtt zajló szabadtéri program újra bebizonyította, hogy a lakók, a dolgozók, a hozzátartozók és az önkéntesek nagy családja szebbé teheti a szociális otthonokban élő idős emberek mindennapjait.

 

DSCN8893[1].jpgDSCN8905.JPGDSCN8913.JPGDSCN8934.JPGDSCN8950.JPGDSCN8982.JPGDSCN8992.JPG