Milicz Ilona búcsúztatása

Címkék: Legfrisebb hírek

Milicz Ilona a Somogy Megyei Szeretet Szociális Otthon Drávakastély Szociális Otthoni telephelyének vezetője nyugállományba vonult.

Milicz Ilona nyugállományba vonult

 

Január 8-án bensőséges házi ünnepségen köszönt el nyugállományba vonulása alkalmából Milicz Ilona a Somogy Megyei Szeretet Szociális Otthon Drávakastély Szociális Otthoni telephelyének vezetője.

Búcsúztatásán jelen voltak régi pályatársai, munkatársai, az integrált intézmény részlegeinek vezetői, az otthon lakói, Nábrádi Csilla a fenntartó Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Megyei Kirendeltsége Szervezetirányítási Osztályának megbízott vezetője és Sabacz József Drávatamási község polgármestere.

Szőke József megbízott igazgató elköszönő beszédében sorra vette vezető társa intézményben eltöltött 33 évének fontosabb állomásait. Kiemelte, hogy Milicz Ilona közel 28 éven át sikeresen irányította az otthon szakmai munkáját.

Nábrádi Csilla megbízott osztályvezető személyes élményein keresztül méltatta azt a sikerekkel és buktatókkal teli időszakot, amelyben Milicz Ilona irányítása alatt a drávatamási intézmény országosan is komoly szakmai elismerést és hírnevet szerzett. Az igazgató munkáját emléktárggyal és oklevéllel köszönte meg.

Az otthon dolgozói és lakói közös ajándékműsorral köszöntek el vezetőjüktől. Megható volt a lakók búcsúzása “Mindenki Ica Nénijétől”.

DSCN6478.JPGDSCN6482.JPGDSCN6485.JPGDSCN6491.JPGDSCN6499.JPGDSCN6509.JPG