Nyílt nap Drávatamásiban

Nyílt nap Drávatamásiban 2015.10.02-n.

Örömzene Drávatamásiban

A Somogy Megyei Szeretet Szociális Otthonban utolsó állomásához érkezett a Nyílt Napok programsorozat. Az integrált intézmény Drávatamási telephelyén október 2-án találkoztak a lakók hozzátartozóikkal, gondnokaikkal, a környező falvak lakosságával, vezetőivel.

Szőke József igazgató megköszönte a fenntartónak azt a több száz, millió forintos beruházás csomagot, amelynek köszönhetően Drávatamásiban napelem park csökkenti az energia költségeket, külső hőszigetelés, nyílászáró csere és új pellet üzemű kazán segíti a fűtés hatékonyságát.

Nábrádi Csilla a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Megyei Kirendeltsége Szervezetirányítási Osztályának vezetője megköszönte az intézmény magas szintű szakmai munkáját rámutatva, hogy Somogy megyében egyedül Drávatamásiban folyik fogyatékkal élők rehabilitációs ellátása.

A délután igazi örömzenével folytatódott. Közösen muzsikáltak, táncoltak az intézmények lakói, meglepetésként az egyik Drávatamási lakó hozzátartozója adott rögtönzött koncertet.

A bátrabbak lovas fogatokkal járták be a falut, este bál zárta a rendezvényt.

DSCN5373[1].JPGDSCN5375[1].JPGDSCN5380[1].JPGDSCN5384[1].JPGDSCN5385[1].JPGDSCN5395[1].JPGDSCN5407[1].JPGDSCN5416[1].JPGDSCN5421[1].JPG

Címkék: Legfrisebb hírek


Vissza az előző oldalra