Drávakastély Nap

2014. 08. 14-én megrendezésre került a "Drávakastély Nap" a Somogy Megyei Szeretet Szociális Otthon Drávakastély Szociális Otthoni Telephelyén.

 

 

A Somogy Megyei Szeretet Szociális Otthonban mozgalmasan telik a nyár. Augusztus 14-én az integrált intézmény drávatamási telephelyén találkoztak a barcsi, berzencei és drávatamási lakók. A rendezvényre meghívást kaptak a hozzátartozók valamint a kálmáncsai szociális otthon gondozottjai is. Az igazgatói köszöntőt követően a részlegek amatőr csoportjai fergeteges műsort adtak. A műsort Götz Gábor darányi vállalkozó lovasbemutatója és lovas kocsis falunézés követte. A közös ebéd után Bozsányi Gyula barcsi zenész húzta a talpalávalót.

 

Sabacz József polgármester, aki támogatóként részt vett a rendezvényen így fogalmazott: „Az ilyen alkalmakra nagyon nagy szükség van, hiszen egy újabb lehetőséggel bővült Drávatamási község és az integrált intézmény együttműködése. Az itt lakó fiatalok teljes jogú polgárai a településnek, legutóbb a falunapon mutatkoztak be nagy sikerrel a Drávatamásiaknak”.

 

 

 

Szőke József

igazgató

Címkék: Legfrisebb hírek


Vissza az előző oldalra